ANKARA / ÇANKAYA - Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Anaokulu

May

Okulumuz ve Şaziye Tekışık Anaokulu 4 Yaş Grupları ile birlikte yürüttüğümüz, velilerimizin hazırlayıp rehberlik ettiği Oyunlarla Öğreniyorum Projemiz

May

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda yürütmüş olduğumuz "A Day With The Heroes Of The Story" ve "My Seeds Are in Nature" e Twinning projelerimiz hem Ulusal hem de Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

May

Saygı, sevgi ve özlemle...

May

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Akademik Danışmanımız olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Gökçe ARİFOĞLU okulumuz ve Şaziye Tekışık Anaokulu öğretmenlerine "Çocuk Resimleri" konulu bir seminer verdi. Aynı zamanda okulumuz duvarlarını çizimleriyle renklendirerek güzelleştirdi. Kendisine okulumuzu ziyareti ve Akademik Danışmanlığı için çok teşekkür ederiz.