ANKARA / ÇANKAYA - Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Anaokulu

Ayşenur TOPTAN UZUNÇARŞILI - Okul Müdürü

1985 yılında Rize’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Rize’de tamamladı. Rize Anadolu Lisesi’nden  2003 yılında; Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü’nden 2007 yılında mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü 2020’de tamamladı.

2007 yılında Okul Öncesi Öğretmeni olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nda göreve başladı. Sırası ile Ekrem Yavuz İlköğretim Okulu (Afyonkarahisar), Malazgirt İlköğretim Okulu (Adıyaman), Zübeyde Hanım Anaokulu (Adıyaman)’da öğretmenlik; Sümer Anaokulu (Adıyaman), Fatma Bacı Anaokulu (Etimesgut/Ankara), Şaziye Tekışık Anaokulu (Çankaya/Ankara)’nda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2022 yılı itibari ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Anaokulu’nda müdürlük görevini yerine getirmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.